divendres

PER FI L’EMPRESA DONA LLUM VERD A L’AVALUACIÓ DE RISCOS PSICOSOCIALS

El Comité de Salut i Seguretat Laboral avaluarà els riscos psicosocials dels treballadors de RTVV a través d’una enquesta en la qual s’analitzaran les condicions i l'organització del treball (càrrega, horaris, relacions, etc) i altres factors subjectius (expectatives, motivació, interessos, etc). L’objectiu és localitzar situacions d'estrés i malalties que se'n puguen derivar. Moltes voltes transtorns emocionals com l'ansietat, la depressió, l'apatia, la falta de concentració o el bloqueig en la presa de decisions són una conseqüència de deficiències en l'organització del treball.

Una iniciativa que no volia Vicente Sanz. T'ho contem i t'expliquem com es farà.

DÈFICIT RTVV: HASTA EL INFINITO Y MAS ALLÁ

El senyor Jaraba no sap sumar. En la pàgina 14 de l’avantprojecte de pressupostos de RTVV que va presentar el 19 d’octubre al Consell d'Administració diu:

“Durant l'exercici 2011, es produiran dos quotes d'amortització de dos prèstecs: DGZ DEKABANK per import de 20.614.500 euros i DRESDNER BANK per import de 11.869.987 euros. Es preveu la renegociació d'estes quotes d'amotització a través de l'Institut Valencià de Finances. La suma dels dos prèstecs, com podeu comprovar és de 32.484.487 euros”. Este text és una còpia del que va presentar RTVV per als pressupostos de l'any passat i té molt poc a veure amb la realitat ja enguany cal pagar també dos crèdits del BBVA. Sumant estos crèdits, la quantitat que s'hauria d'haver reflectit en els Pressupostos del 2011 és de 43.249.434 milions d’euros.



En el Consell d'Administració li van fer veure l'errada a Jaraba, però ell s'ha obstinat a no canviar una coma. Segurament perquè pensa que negar la realitat seveix per transformar-la.



La magnitud de la tragèdia està en la pàgina 18 dels comptes consolidat del 31-12-2008. Veure informe complet
 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com