dimarts

COMPREM EL QUE NO PODEM I PAGUEM AMB EL QUE NO TENIM

La Intersindical Valenciana en RTVV considera un despropòsit la compra dels drets de retransmissió de la temporada de Fòrmula 1 atesa la situació econòmica que travessa la nostra empresa.
La ràdiotelevisió pública té greus problemes econòmics, com reflecteixen els informes de Sindicatura de Comptes i les auditories comptables. Per este motiu, considerem que l'atenció prioritària de la direcció de la casa hauria d'estar centrada a sanejar la situació econòmica, incrementar l'estabilitat dels treballadors temporals i augmentar la producció pròpia i la qualitat de la ràdio i la televisió pública. Destinar grans quantitats de diners a esdeveniments esportius que res tenen a vore amb la realitat valenciana no contribueix a eixos objectius. Comprem el que no podem i paguem amb el que no tenim.
Des de la nostra secció sindical esperem també que la compra dels drets de retransmissió de la Fòrmula 1 no acabe com l'adquisició dels drets televisius del València CF, Vila-real i Llevant U. E., que s'han convertit en negocis ruinlós.
Han passat més de cent dies des de l'arribada de José López Jaraba a la direcció general i l'herència de Pedro García en deute, manipulació i política de grans esdeveniments es manté intacta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com