dijous

WORLD FILMS TIRA AL CARRER ELS TREBALLADORS SUBCONTRACTATS PER REFORÇAR “EN CONNEXIÓ”

L'empresa estava contractada per RTVV des de desembre de 2009 per fer reportatges i reforçar “ En Connexió” de cara a l'ampliació de la durada d'este programa. En total es van contractar quatre equips formats cadascú d'ells per un reporter, un operador de càmera, un vehicle i els mitjans tècnics necessaris per fer el seu treball.

Els passat 19 de gener, la Intersindical Valenciana va portar el tema d'esta subcontractació a la Comissió Paritària en considerar que estaven produint-se irregularitats en el pagament dels salaris. L'empresa, tot i tractar-se de treballadors aliens, es va comprometre a fer un seguiment de la situació. Del resultat, res en sabem.

RTVV té deutes pendents de mes d'un any amb quasi totes les empreses proveïdores. També és el cas de World Films que encara no ha cobrat factures de 2008. Per lo vist tampoc ha pogut pagar les nòmines. Per tot això la passada setmana la productora va comunicar els treballadors subcontractats la rescissió del seus contracte per al 31 de març encara que no han cobrat ni la tercera part de la seua nòmina després de tres mesos de treballar per a Canal 9.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com