dimecres

CALENDARI LABORAL 2010




Festes locals i lliurances de cada centre de treball durant l’any 2010. Cal distingir entre els festius i els dies lliurables i no retribuïbles que, cas d’haver-se de treballar, se substitueixen per una jornada compensatòria.

- Burjassot i València: Són festius els dies 22 de gener(Sant Vicent Màrtir) i 12 d’abril (Sant Vicent Ferrer). A banda, el VIII Conveni Col.lectiu preveu que els treballadors dels centres de treball ubicats a Burjassot i València disposaran d’un dia lliurable: el 18 de març, vespra de Sant Josep, a més del 24 i 31 de desembre.

- Alacant: Són festius els dies 15 d’abril (Santa Faç) i 24 de juny (Sant Joan). A banda, el VIII Conveni Col.lectiu preveu que els treballadors del centre de treball ubicat a Alacant disposaran d’un dia lliurable: el 23 de juny, vespra de Sant Joan, a més del 24 i el 31de desembre.

- Castelló: Són festius el 8 de març (dilluns de la Setmana de festes de la Magdalena) i 29 de juny (Sant Pere). A banda, el VIII Conveni Col.lectiu preveu que els treballadors del centre de treball ubicat a Castelló disposaran d’un dia lliurable: el 9 de març, dimarts de la Setmana de festes de la Magdalena, a més del 24 i el 31 de desembre.

DIES COMPENSATORIS

La comissió paritària del VIII Conveni Col.lectiu ha aprovat el dies compensatoris a incloure en calendari laboral de 2010. En total, hi haurà quatre dies lliures més, que es reparteixen de la següent manera:
- Burjassot, València, Castelló i Alacant: Són dies lliurables a tots els efectes el dia 1 d’abril (Dijous Sant), 11 d’octubre (pont del Pilar), el 7 de desembre(Pont de la Constitució) i el 29 d’octubre. Éste últim dia pot ser substituït per qualsevol altre dia de l’any si hi ha acord entre el treballador i el cap, per exemple pot ser afegit a les vacances. Si no hi ha acord entre el cap i el treballador, es gaudirà obligatòriament el 29 d’octubre. Recordem que es tracta de dies lliurables però no retribuïbles. Si una persona ha de treballar, se li assignarà dia compensatori.
-Madrid: És lliurable a tots els efectes el dia 14 de maig. Per excedir el còmput d’hores, també són lliurables els dies 4 de juny, 11 d’octubre, 8 de novembre i 7 de desembre.

-Barcelona: És lliurable a tots els efectes el dia 23 de setembre. Per excedir el còmput d’hores, també són lliurables els dies 1 d’abril, 25 de juny, 11 d’octubre i 7 de desembre.

Estos dies compensatoris es produeixen perquè, durant el 2010, hi ha quatre festius en cap de setmana i, per tant, s’excedeix el nombre de càrrega d’hores prevista al conveni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com