dijous

LA INSEGURETAT LABORAL AMB NOMS I COGNOMS

Pedro Garcia, Director General de RTVV, Luis Sabater, cap de la Direcció Tècnica i Explotació, i Alejandro Serrano, Cap de la Secció de Personal Tècnic.
Tots ells han sigut advertits per la Intersindical, formalment, per registre i davant el Comité de Salut i Seguretat Laboral i el Servei de Prevenció de Riscos Laboral, per les continues vulneracions que s'estan fent en el departament d'Unitats Móvils i Enllaços a l'hora d'aplicar horaris i càrregues de treball.
La Intersindical no pot permetre ni va a permetre que continuen infringint l'Estatut dels Treballadors, com ara vulnerant el descans mínim, que ha de ser de 12 hores entre jornades, i el descans intersetmanal obligatori. Tampoc anem a permetre les sobrecàrregues d'hores de treball i la vulneació de les normes del transport per carretera. Tot fruït de la falta de planificació, organització i ordenació que regna al departament.
Per això, anem a fer-los directament responsables de qualsevol accident laboral o accident in itinere que puga ocórrer en el departament, especialment en concurrència amb vulneració del descans obligatori entre jornades, descans intersetmanal, sobrecàrrega d'hores de treball o vulneració de la normativa sobre transport de carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com