dijous

LA PRESIDÈNCIA DEL COMITÉ D'EMPRESA EN MANS D'USO? NO GRÀCIES

Actualment, la presidència del Comité d'Empresa està vacant. L'elecció del nou president/es farà el dia 7 de maig i a hores d'ara no hi ha cap candidatura capaç de reflectir la voluntat dels treballadors manifestada en les passades eleccions sindicals.

La Intersindical reitera que votarà qualsevol candidat que presente CCOO sense demanar cap contrapartida en considerar que és el sindicat més votat de l'esquerra i que continua sent vàlid l'acord pel qual este sindicat va obtindre la Presidència, la Intersindical la Vicepresidència i UGT la Secretaria.

És útil recordar que la Presidència representa el Comité d'Empresa que, a la vegada, és l'únic òrgan que representa tots els treballadors. És per este motiu que considerem que sota cap concepte pot ser exercida per USO.

Actualment, la Intersindical està exercint la presidència en funcions a través de la Vicepresidència, però es tracta d'una situació conjuntural que no pot allargar-se indefinidament. Som conscients que amb només tres delegats no podem aspirar a exercir la Presidència. És per este motiu que hem optat per no presentar cap candidat.

Des de la Intersindical hem intentat, sense èxit, desblocar l'actual situació. Entre altres coses perquè CCOO, fins i tot, s'ha negat a reunir-se amb nosaltres. Entenem que cadascú ha d'assumir les responsabilitats que li han encomanat els treballadors i, evidentment, a CCOO li ha tocat la de posar-se al capdavant del Comité d'Empresa. Si no ho fa, els treballadors han de saber que no és per manca de suport.

Nosaltres no ignorem que actualment les relacions entre els sindicats d'esquerra no passen pel seu millor moment. Alhora però, és inqüestionable que ens resulta moltíssim més fàcil coincidir amb CCOO, CGT i UGT que amb USO. A pesar de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com