dijous

"QUE NO S'ENTENGA !"

A primera hora de la vesprada hem conegut que el Tribunal Suprem ha admés el recurs del PSPV contra la decisió del TSJ valencià d'arxivar la causa dels tratges de Camps i altres dirigents del PPCV.

A més, les agències han informat que el Suprem es reunirà el pròxim 12 de maig per a deliberar sobre el tema i emetre una resolució.

Fins ací la informació d'evident rellevància. Però, com ho ha contat Ràdio 9 ? Com és habitual, en un lloc secundari, sense incloure les inmediates reaccions que s'han produït i amb redacció confusa i barroca, com si algú haguera donat la consigna "Tu, com sempre. Que no s'entenga".

El Tribunal Suprem ha admés tramitar el recurs elaborat pel PSPV i el de la Fiscalia contra la decissió (sic) del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana d'arxivar la causa oberta contra el president de la Generalitat, Francisco Camps, l'ex-secretari general del PP valencià, Ricardo Costa, l'ex-vicepresident del Consell, Víctor Campos i l'ex-cap de protocol de la Diputació de València, Rafael Betoret, en relació a la vessant valenciana del cas Gürtel.

Recordem que se'ls acusava d'haver rebut regals de la trama, entre d'ells, alguns tratges. El més (sic) d'agost de l'any passat, el TSJC va arxivar la causa en considerar que els fets denunciats, un suposat suborn passiu, no eren delicte. El Tribunal es reunirà per deliberar sobre este assumpte i decidir-ne el pròxim 12 de maig."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
 
Copyright © El rebost de la Intersindical a RTVV
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com